1. Lumanare cadou cu 2 fitile nr 3[ND.VAL.MIX.06]

    Optiuni disponibile:

    PRICERON 100.00

    Lumanare cadou cu 2 fitile "Floare stilizata pe val". Un fir din ceara alba in relief combinat cu fir auriu subtire si discret se imbina armonios pentru a crea o floare stilizata. Mici cristale Swarovski puncteaza elegant extremitatile florii imaginate de artistele noastre. Acest aranjament este amplasat pe o fasie de ceara crem cu aspect de holograma, dupa cum se poate observa in poza de detaliu, marginita de fire si benzi aurii avand diferite modele. 

     

    Va invitam sa va lasati dusi de val si sa cream impreuna cadoul perfect pentru prietenii si familia ta! Pentru a ne transmite textul dorit (de ex. data nuntii si initialele mirilor), completati rubrica "Adauga comentarii", inainte de finalizarea comenzii. 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_num_rows() in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php:45 Stack trace: #0 /home/donasa/public_html/product_info.php(338): include() #1 {main} thrown in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php on line 45