1. Lumanare cadou cu 2 fitile nr 1[ND.VAL.MIX.04]

  Optiuni disponibile:

  PRICERON 90.00

  Lumanarea cadou cu 2 fitile "Trandafiri vintage in relief pe val" este propunerea noastra pentru evenimente elegante, cu accente vintage. Cea din imagine a fost conceputa pentru o pereche de miri romantici - cadou din partea nasilor, dar textul poate fi adaptat oricarui eveniment. Trandafirii modelati cu atentie din ceara speciala sunt dispusi pe o banda de ceara bicolora - auriu cu mici insertii negre de o parte si crem in cealalta parte. Pentru a obtine eleganta desavarsita, am ales pentru pictura auriu si alb, lasand la vedere foarte putin din verdele frunzelor. Nervurile in relief sunt de asemenea realizate din ceara aurie si alba, pentru a completa decorul nostru vintage. 

   

  Atentie! Pretul afisat nu contine personalizare cu text. Poza are titlu de prezentare. Pentru personalizare alegeti rubrica dorita din optiunea "Personalizare" unde este indicat si costul acesteia.   

   

  Va invitam sa va lasati dusi de val si sa cream impreuna cadoul potrivit pentru orice ocazie. Pentru a ne transmite textul dorit, completati rubrica "Adauga comentarii", inainte de finalizarea comenzii. 

       

   

   


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_num_rows() in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php:45 Stack trace: #0 /home/donasa/public_html/product_info.php(338): include() #1 {main} thrown in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php on line 45