Despre noi

BLOG

Lumânăresele, o poveste de Cluj

Trăim într-o lume de decoraţiuni, interioare, exterioare, urbane, literare iar la unele decoraţiuni, le spunem PR şi marketing. E important de aceea, zic eu, ca decoraţiunile acestea, de orice fel ar fi, să nu fie toate chinezeşti. O creatoare de decoraţiuni literare mi-a spus zilele trecute că povestea contează şi că ea ar fi de fapt cea mai importantă decoraţiune.

Aşa încât, pe o piaţă supra-aglomerată şi minuţioasă a decoraţiunilor de interior de această dată,  aceea a lumanărilor, ce se poate  aduce în plus în ochii cumpărătorului, ce se poate spune în plus şi mai ales, ce se poate lucra în plus. La noi, botezul de nume a venit, deloc creştineşte  – mai ales că vorbim de lumânări, la ani după ce deja eram cu mâinile până la cot în ceară, la Cluj, şi creeam de zor lumănări după reţete proprii şi matriţe aduse din Austria. Ne-am specializat cum se spune, la locul de muncă şi aici am învăţat să facem lumânări.  Şi apoi, ne-am căutat un loc pe piaţă. Da ştiu, e invers de cum trebuia să fie, dar  noi întâi am învăţat,  apoi am vîndut şi abia dupa aceea, ne-am botezat,  iar acum ne pregătim de rebranding şi marketing conştiincios.

Unde se termina imaginatia ta incepe realitatea noastra.

 

Ne numim Lumănăresele – altfel cum – şi suntem de la Cluj. Avem fabricuţa noastră, suntem câteva fete care lucrăm lumănări de toate felurile în ceară proaspătă, prelucrată în cazane speciale şi turnată în matriţe de silicon sau plexiglas. Forma finită o sculptăm, o modelăm şi o pictăm, aşa încat, mai tot ce iese din mainile noastre este personalizat şi făcut exact după dorinţa celui care comandă la noi. Evident, avem si stoc de produse standard pe care personalizăm ideile cumpărătorilor. Evident, aşa cum e uşor de imaginat, ei sunt fie mirese în căutare de detaliul cel mai cel pentru nuntă, fie naşi emoţionaţi sau tineri părinţi care vor detaliul cel mai cel pentru botez, fie roz, fie bleu, ca aşa e tradiţia multinaţională. Cuvantul corporaţie a apărut la noi în fabrică odată cu primele comenzi, astfel încăt, facem logo-uri, texte, sloganuri. Apropo,  ne căutăm slogan, aşa încăt, aşteptăm idei pentru Lumănăresele din Cluj. Noi credem că vindem vise şi amintiri dar ne e mai uşor să exprimăm asta prin mîinile noastre decăt prin cuvinte. Un botoşel roz sau albastru face cat o mie de cuvinte, cine e părinte ştie.

Pe scurt, nu facem lucruri simple, dar încercăm să le facem pe cît posibil accesibile tuturor. Evident, încercăm să acoperim orice gust, de la rustic pănă la accesorii high end,  precum lumănări cu cristale swarovschi. Pentru cei cărora le place vintage-stzle, avem idei déjà.

Ca să nu credeţi că batem campii, puteţi intra pe  http://www.lumanaresele.ro/. Aici o să regăsiţi date despre produsele noastre, fie că sunt standard, sau personalizate,  articole despre cum se crează lumănările, o pagină de blog şi bineînţeles, contactul Lumănăreselor.

Viziteaza magazinul Lumanareselor!

Atelier de Creatie si Productie Lumanari

MAGAZIN

7 Comments

 1. Elena January 13, 2010

  Buna ziua!
  Tocmai am vizitat site-ul dvs si vreau sa va spun ca m-au incantat lumanarile de cununie pictate. Cam cat este pretul unei astfel de lumanari in cazul in care are si numele si data nuntii?..pentru fiecare diametru in parte si lungime
  Multumesc!

 2. admin February 3, 2010

  pretul este cel de pe site . in pret este inclusa si personalizarea cu data si nume. nu va costa nimic in plus.

 3. constantin iulia May 9, 2011

  buna ziua
  m-ar interesa o lumare de botez cu barza+ nume
  sunt din bucresti
  este posibil sa primesc vienri comanda?? si sa stiu si pretul exact?putem picta si altceva de exemplu un marinar, ceva ??stiu ac ar costa ceva in plus
  multumesc frumos

 4. Laura Galati September 24, 2012

  Vroiam sa va multumesc pentru lumanarile deosebite pe care ni le-ati pregatit pentru cununie.Au fost deosebite,cu mult bun gust si ne-au caracterizat pe noi.Va multumim mult!

  1. Lumanareasa October 1, 2012

   Multumim foarte frumos de aprecieri. Ne bucuram nespus cand clientii nostri sunt incantati de produsele pe care le primesc. Poate ne trimiteti si noua o poza pe mail de la nunta, daca nu va deranjeaza. Sper sa mai reveniti la noi si cu alte ocazii.

   O zi mirifica ,

   Lumanaresele

 5. Amalia(Bucuresti) February 3, 2016

  Am primit astazi lumanarile comandate,in stare buna si foarte frumoase.Exact ca in poze,cu lavanda si dantele!
  Multumesc Lumanareselor!

  1. Lumanareasa February 28, 2016

   Buna ziua,

   Ne bucuram din suflet ca lumanarile au fost pe masura asteptarilor.
   Cu mare drag!

   O zi mirifica,

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>