Now reading
Nunta la Castel

Nunta la Castel

lumanari de cununie personalizate cu castel

Povestea lumanarilor “Nunta la Castel” a inceput cu un e-mail scurt privind data de livrare posibila, dar fara prea multe indicii referitoare la model. Pentru ca timpul era destul de scurt, am solicitat un numar de contact pentru a stabili rapid preferintele. O voce feminina, tanara si calda, mi-a transmis urmatoarele: in scurt timp urmeaza sa aiba loc nunta intr-o locatie speciala, un restaurant cu un concept de castel medieval. Viitorul mire este cadru militar. Asadar, doresc ceva sobru si elegant.

 
Am facut cateva propuneri dupa discutii avute la productie, dar fara succes. Vocea calda ne sublinia de fiecare data ca ideile propuse nu sunt destul de sobre. Avea dreptate… in propunerile noastre ne-am concentrate pe protagonisti, nu pe locatie, ori ei isi doreau sa fie discreti si eleganti, nu reprezentati caricatural sau pompos…
Am primit o fotografie cu locatia respectiva si am realizat intr-un final ca fatada restaurantului este imaginea perfecta pentru lumanarile de cununie. Artistele noastre au imaginat o rama de oglinda stilizata, realizata din fir de ceara in relief, modelat manual si apoi pictat intr-o nuanta de roz-somon. Intr-una din discutiile avute, tanara mireasa a mentionat un buchetel de lavanda si poate un portativ cu note muzicale, ce vor fi si pe menu. Cateva modificari de culoare, un maner din dantela de bumbac si… voila!

 

lumanari de cununie personalizate cu castel alb castel 2 alb castel 3 alb castel 4 castel 1 castel 2 castel 3 castel 4

O combinatie reusita, spunem noi – intre schita medievala si elementele colorate in relief. A durat mai mult pana am reusit sa gasim solutia la aceasta provocare. Dar vocea miresei a ramas mereu incredibil de calma si deschisa la noi propuneri, ceea ce ne-a dat incredere ca putem sa terminam proiectul cu bine.
Alaturi de colegele noastre din productie am asteptat cu sufletul la gura o reactie la primirea coletului. Ziua a trecut greu, dar a venit spre final un mesaj – “Sunt atat de frumoase!”
Daca sunteti de acord si va plac produsele noastre, va asteptam cu drag in magazinul on-line www.lumanaresele.ro , pe Facebook sau e-mailul office@lumanaresele.ro. Va asiguram ca ne vom da silinta sa gasim solutia potrivita pentru evenimente de neuitat.

Detalii produs: Lumanare “Nunta la Castel” pictata si decorata cu elemente in relief.
Dimensiune: 5.5 x 50 cm

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual