Now reading
Botez cu tema capsuni

Botez cu tema capsuni

Cum vi se pare un botez cu aroma de capsuni? Suna interesant, nu? Saptamana aceasta am pregatit lumanari cu capsuni, tema botezului.

Clientul ar fi dorit o lumanare de botez care sa contina capsuni din plus, atasati pe lumanare, dar cum nu avem capsuni artificali pe stoc, a trebuit sa gasim repede o solutie. Ne plac lucrurile de calitate, facute bine, finute si cu un gust.  Este esential sa intelegem ce anume isi doreste clientul si noi sa materializam lumanarea conform asteptarilor. Cand este vorba despre o lumanare cu model nou,  personalizata 100%  am emotii.  Eram destul de nerabdatoare sa vad cum iese produsul final dar asteptarea a meritat.

Am creat pentru clientul nostru o lumanare de botez cu capsuni pentru biserica, diametru 4.5 cm si inaltime 50 cm , pictata cu 3 capsuni, am inscriptionat data botezului si am aplicat  o panglica asortata capsunilor.

Pentru mese am pregatit lumanari cu acelasi design dar pe marime diferita: diametru 7.5 cm si inaltime 20 cm.

Dupa ce va arat pozele cu siguranta fugiti la piata sa cumparati macar un kg de capsuni.

 

lumanare-decorativa-botez-capsuna-25-cm lumanare botez cu caspuni 50 cm | Lumanaresele.ro

 

Pentru comenzi sau alte informatii va rugam sa ne scrieti la office@lumanaresele.ro, sa ne sunati la 0722750411 sau sa vizitati magazinul nostru online pentru alte modele.

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual