Now reading
Lumanaresele se dau pe Usturoi

Lumanaresele se dau pe Usturoi

lampion din ceara personalizat manual pentru Usturoi | Lumanaresele.ro

Pe Radu Bazavan ( Groparu.ro) l-am cunoscut in septembrie anul trecut la Cluj Brands Tour si trebuie sa va spun ca mi-a placut tare mult de omul asta. Un om cu foarte mult bun simt si cu povesti à la Creanga al nostru. Domul acesta “nebun”, pentru ca numai un om nebun prin pasiune are curajul sa faca asa ceva, realizeaza un film de lung metraj numit Usturoi.

Daca cumva din intamplare nu ati auzit de film cateve cuvinte de la Groparu in persoana:  ”În filmul Usturoi vom istorisi o poveste ardelenească – cum altfel decât – originală, complet diferită de orice altceva s-a mai filmat în România. La cum mă cunoaşteţi, ştiţi că nu m-aş fi băgat în asemenea proiect dacă ar fi fost vorba despre comunism, violuri, sânge, blocuri gri sau scene lălăite. În film vor juca, alături de actori profesionişti şi amatori, şi nişte bloggeri, dar nu va fi un film despre online. Va fi, pur şi simplu, un film… ca-n filme! Un film despre copilărie, prietenie, aventură, emancipare, despre visul a doi copii dintr-un sat pierdut de lume care îşi doresc ceva mai mult de la viaţă. Un film complet diferit de Hollywood, care însă nu pică în păcatele filmului european.

aici poti viziona al doilea teaser si il poti vota prin contul tau de Facebook

Ca sa intelegeti, filmul acesta este realizat din fonduri proprii, fara bugete de Hollywood sau vreo sustinere din partea statului. Filmarile s-au terminat, dar la fel si finantele. Mai sunt costuri post-productie, montaj si toate celea. Ca sa reusim sa vedem filmul acesta pe marele ecran (si, dupa ce veti vedea teaserul, veti arde si voi de nerabdare sa-l vizionati) trebuie stransi bani, dragii nostri.

Stiu foarte bine ce inseamna sa ai un proiect maret , sa visezi si sa-ti pui toate resursele la bataie si sa speri ca va veni si ziua aceea in care visul devine palpabil. Vrem si noi sa-l sustinem pe Groparu. Cum? Cum stim noi mai bine! Lumanarasind.  Asa ca am facut cateva lumanari proaspete cu aer de usturoi si le scoatem la vanzare. Profitul obtinut din vanzari i-l dam lui groparu si minunatei lui echipe sa-si vada filmu la cinema, intr-un scaun cu suport pentru suc, iar noi sa avem  un film demn de lauda..

lampion din ceara personalizat manual pentru Usturoi | Lumanaresele.ro

detaliu lampion din ceara personalizat manual pentru Usturoi | Lumanaresele.ro

Lampion din ceara “Transylvanian Garlic” pictat manual – diametru 15 cm – 40 Ron

lampion din ceara personalizat manual pentru Usturoi- 20 cm

Lampion din ceara “Transylvanian Garlic” pictat manual – diametru 20 cm – 60 Ron

Lumanare"Usturoi" pictat manual - 15 cm

Lumanare cilindru “Transylvanian Garlic” 15 cm pictata –33 Ron
Lumanare"Usturoi" pictat manual - 12 cm - 25 Ron| Lumanaresele.roLumanare cilindru “Transylvanian Garlic” 12 cm pictata – 25 Ron

Daca vrei sa dai o mana de ajutor poti comanda cate lumanari te tine chibritul, intr-un comment la acest articol, pe pagina noastra de Facebook, pe magazinul nostru online, pe mail sau pur si simplu sa iei telefonul miraculos si sa apelezi 0722750411.

Da, putem sa le realizam si pe alte culori sa se asorteze cu casa sau biroul tau si da, avem lumanari si cu “Usturoi” in loc de “Transylvanian Garlic”

admin

1 Comment

  1. BlogalInitiative şi Lumânăresele ne dau o mână de ajutor February 14, 2013

    […] Lumea Lumânărilor au pornit o campanie cu lumânări personalizate cu conceptele vizuale ale filmului nostru. Încasările ne vor fi donate pentru a putea definitiva cu bine post-producţia. Mai mult, ne vor oferi lumânări pentru a le oferi, în semn de recunoştinţă, donatorilor generoşi în această cauză a noastră. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } […]

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual