Now reading
Sa fie cu bleu, sa fie cu roz

Sa fie cu bleu, sa fie cu roz

Lumanare botez realizata manual

Sa fie culori diafane

Pana la data cand vei comanda lumanarile pe care Lumanaresele ti le propun, culoarea nu mai e un secret pentru nimeni. Prin traditie, prin conventie sociala, baieteii poarta bleu iar fetitele, roz. Conventional sau nu,  noi va propunem sa sarbatoriti fericitul moment cu si mai mult fast si originalitate, cu aceste lumanari de botez.

Lumanare botez realizata manualLumanare botez 50 cm realizata manual cu inger mov Lumanaresele.ro

O traditie ascunsa in dulap

Ca orice suvenir, peste ani, motul, hainutele, trusoul , inclusiv lumanarile de la botez, se pun deoparte, intr-un dulap unde nu se umbla des, unde se tin toate tainele ascunse ale unei existente. Peste ani, le vei descoperi in dulapul bunicii “ uite-asa de mic erai, ce lucruri fine si frumoase se faceau odata…” . Asa ca noi ne-am gandit ca  acest nostalgic “odata” ar trebui sa fie “intotdeauna”, de fapt. De ce sa tii in dulap niste lumanari mari, fara personalitate, albe sau galbui, din care sa mai ghicesti simbolul lor doar prin prisma memoriei personale sau colective? De ce sa nu fie niste amintiri personalizate si atat de actuale incat sa iti trezeasca cele mai vii amintiri ori de cate ori devii nostalgic?

Pentru ca merita

Nu e departe vremea  cand bebelusul tau va purta hainutele cele mai fistichii, roz sau bleu, evident, cand veti face raliuri prin parc in cele mai cochete carucioare de copii si evident, nu va mai dura mult pana la teroarea de dimineata “ eu cu ce ma imbrac azi la gradinita”. E inevitabil sa te pregatesti si pentru zilele de scoala cand va fi o tragedie daca micul tau scolar sau scolarita nu va avea, din clasa intai, cea mai noua versiune de tableta. Oricat am vrea sa ne opunem trecerii timplui si avansului tehnologiei,  nu vom putea ignora, cel putin, ca lucrurile se misca rapid in jurul nostru. De aceea, consideram ca e bine sa incepem cu inceputul intr-un mod deosebit.

Lumanare botez realizata manualLumanare botez realizata manualLumanare botez realizata manual

Fluturi bleu, maci rosii, ingerasi

Si inceputul pe care vi-l propunem este sa ne scuturam de traditia prafuita , dar fara sa renuntam la ea, si sa ii aducem un plus de culoare si de prospetime, cu multa delicatete. Lumanaresele pregatesc aceste desene pe lumanari si creaza modele ca pentru proprii lor bebelusi. De ce sa ai detalii si accesorii de nunta iesite de pe banda rulanta a unei fabrici oarecare, cand poti sa aduci un plus de originalitate si mai ales, de pasiune iesita din maini creative. Lumanaresele zambesc cu degetele, asta pentru ca stiu ca ceea ce creeaza ele, se regaseste in zambetele celorlalti. Si pe noi, asta ne multumeste cel mai mult, la fiecare comanda si la fiecare creatie.

Bineinteles, lumanarile au dimensiunile pe care le cere traditia, inaltimea si diametrul acceptat, sau , pentru familiile extravagante, putem adapta modelele si cu atat mai mult, va putem sfatui. Parerea unui creator de lumanari care a pus in mainile atator nasi si care a auzit atatea pareri , nu poate sa nu ajute.

O zi mirifica,

Lumanareasa

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual