Now reading
fluturi & inimioare

fluturi & inimioare

Un motiv pe care il aplicam destul de des pe lumanari sunt fluturii, se pare ca nu sunt singura care ii adora.  Aranjamentele acestea cu  bila rustica , ard foarte bine, si  au efectul de lampion la ardere.

aranjament bila fluture

aranjament bila fluture

Fluturele vine aplicat pe ambele parti ale lumanarii , astfel incat sa fie vizibil din toate unghiurile . aranjament fluturi

Avem pe stoc bile diverse culori printre care albe, verde jad, visiniu, verde lime , galbene .    Pt Valentines Day avem si inimioare si trandafiri , pe care le vindem atat in magazinul nostru propriu de la Iulius ,cat si la distribuitori.

aranjament inima pe soclu

Aranjament inima pe soclu

aranjament trandafir L

Aranjament trandafir L,

Varianta aceasta de trandafir pe suport din ceara arata foarte bine si cu trandafir alb si farfurie de culoare verde sau mov. Din pacate nu am apucat sa le fotografiez sa le incarc pe blog .

Aranjament inima I love you Aranjament inima

admin

1 Comment

  1. elena November 23, 2010

    Buna ziua!

    M-ar interesa si pe mine niste marturii,cum pot lua leg cu d-voastra?
    As vrea sa stiu cat ma ajunge cea mai ieftina lumanare alba ,cu un fluturas mov.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual