1. Marturie nunta pentru stomatologi[MN.060.MIX.09]

  Optiuni disponibile:

  PRICERON 10.00

  Lumanare marturie de nunta pentru stomatologi pictata cu maseluta. Lumanarea in forma de sfera s-a nascut din pasiunea unui cuplu de medici stomatologi pentru meseria care le-a unit destinele. O simpatica maseluta cu aripi si bagheta de zana le va zambi invitatilor peste ani, amintindu-le de fericitul eveniment. Personalizarea se realizeaza prin aplicarea unui fir de ceara tasata aurie in relief, modelat manual de catre artistele noastre. Daca optati pentru personalizare, va rugam completati detaliile in rubrica "Adauga comentarii", inainte de finalizarea comenzii. 

   

  Lumanarea se poate fixa in suport din ceara. Suportul standard este de culoare alba, dar se poate opta si pentru suport colorat, asortat cu modelul de pe lumanare. Va rugam completati culoarea dorita in rubrica "Adauga comentarii", inainte de finalizarea comenzii. 

   

  Marturiile se livreaza ambalate individual in folie transparenta legata cu fundita asortata - gata pentru a fi oferite invitatilor. 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_num_rows() in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php:45 Stack trace: #0 /home/donasa/public_html/product_info.php(338): include() #1 {main} thrown in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php on line 45