1. Marturie bila cu bufnita[MB.060.MIX.03]

  Optiuni disponibile:

  PRICERON 20.00

  Lumanare marturie de botez cu bufnita. Lumanarea in forma de sfera este pictata manual cu bufnita cea inteleapta. Lumanarea poate fi personalizata gratuit cu numele bebelusului si/sau data botezului. Personalizarea se realizeaza prin aplicarea unui fir de ceara tasata aurie/argintie in relief, modelat manual de catre artistele noastre. Daca optati pentru personalizare, va rugam completati detaliile in rubrica "Adauga comentarii", inainte de finalizarea comenzii. 

   

  Lumanarea se poate fixa in suport din ceara. Suportul standard este de culoare alba, dar se poate opta si pentru suport colorat, asortat cu modelul de pe lumanare. Va rugam completati culoarea dorita in rubrica "Adauga comentarii", inainte de finalizarea comenzii. 

   

  Marturiile se livreaza ambalate individual in folie transparenta legata cu fundita asortata - gata pentru a fi oferite invitatilor. 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_num_rows() in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php:45 Stack trace: #0 /home/donasa/public_html/product_info.php(338): include() #1 {main} thrown in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php on line 45