1. Lumanare inima S cu Lalea[DE.662.ALB.29]

  Optiuni disponibile:

  PRICERON 10.00

  Lumanare marturie de nunta cu lalea. Lumanarea in forma de inima este pictata cu un fir de lalea oranj si decorata cu mici nervuri din ceara aurie in relief. Modelul inspirat din ornamentele palatelor regale inspira eleganta si prestigiu. Lumanarea poate fi personalizata gratuit cu initialele mirilor si/sau data nuntii. Personalizarea se realizeaza prin aplicarea unui fir de ceara tasata aurie in relief, modelat manual de catre artistele noastre. Daca optati pentru personalizare, va rugam completati detaliile in rubrica "Adauga comentarii", inainte de finalizarea comenzii. 

   

   

  Marturiile se livreaza ambalate individual in folie transparenta legata cu fundita asortata - gata pentru a fi oferite invitatilor. 


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_num_rows() in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php:45 Stack trace: #0 /home/donasa/public_html/product_info.php(338): include() #1 {main} thrown in /home/donasa/public_html/includes/modules/optional_related_products.php on line 45