Now reading
Sinziana & George – o nunta cu bujori

Sinziana & George – o nunta cu bujori

De opt ani facem lumanari de toate felurile. Cele de nunta le gasesti cel mai des in atelierul nostru. Desi lucram cu miri aproape in fiecare saptamana, nu pot spune ca am intalnit doua perechi de miri cu aceleasi gusturi. Descoperim oameni noi si automat provocari noi.

Sinziana si George au avut nunta pe 14 iunie 2014 la restaurantul Aroma. O locatie renovata recent, pe dealul Feleac, la poalele caruia se asterne orasul atelierului nostru, Cluj-Napoca. Cununia civila si ceremonia religioasa au avut loc in gradina interioara a locatiei, oferind intregului eveniment un aer de romantism incurabil.

Nunta- Sinziana-George

 

Culorile alese de miri pentru marele eveniment au fost verde pal, somon si alb.  Invitatia si meniurile au fost create pe aceasta paleta de culori cu bujorul in rolul principal si de aici au pornit si alegerile noastre in materie de lumanari.

Lumanarile de cununie , cu diametru de 3.5 cm si inaltime 60 cm, le-am pictat cu florile de pe invitatie si am adaugat panglica satenata, mirii considerand lumanarile destul de elegante pentru a mai adauga flori naturale la ele.

Lumanare-nunta-cu-bujori-lumanaresele.ro lumanare-cununie-pictata-cu-bujori lumanare-cununie-cu-bujori-sinzi

 

Lumanari-nunta-lux

 

Pentru culoarul dintre scaunele pregatite pentru ceremonia religioasa am folosit felinare albe si cilindrii de diverse dimensiuni albi si somon.

felinare-lumanaresele.ro lumanari-personalizate-nunta lumanari-realizate-manual

 

Mereu cand furnizam lumanari pentru evenimente, suntem intrebati la restaurant daca le oferim suport sau daca putem oferi garantia ca acestea nu curg si nu pateaza fetele de masa. Inteleg personalul localurilor ca sunt ingrijorati de acest aspect si as vrea sa lamuresc aceasta problema. Da, conteaza calitatea lumanarilor dar daca exista curenti de aer in sala ( ceea ce este inevitabil datorita aerului conditionat sau al usilor mereu deschise) flacara nu arde drept ci intr-o parte si automat lumanarea nu mai arde in centru cum este ea gandita sa arda. Va arde preponderent intr-o parte provocand scurgea parafinei pe langa lumanare.

Pentru cei din Cluj Napoca putem inchirea recipentii nostri de sticla umpluti cu parfina astfel evitand orice discutie legata de patarea mesei. Acestia pot fi alesi cu diferite inaltimi oferind un joc de lumini.

lumanari-in-sticla-sinzi 390-copy lumanari-in-sticla-lumanaresele.ro

 

Pentru prezidiu am pictat cu bujori  2 seturi a cate 3 lumanari de culoare somon, care s-au integrat perfect in decorul floral.

701-copy Lumanari-somon-cu-bujori Lumanari-somon-cu-bujori Lumanari-somon-cu-bujori

 

Daca doriti sa aveti parte de o nunta romantica va recomand sa adaugati in bugetul dumneavoastra lumanari.  Miresele apeleaza mereu la floristi cu poze din reviste straine, dorind un aranjament identic cu cel din poza, dar care este pus in valoare de lumanarile din jurul aranjamentului.  Imaginati-va o sala de nunta  in care lumina este redata si de lumanari nu doar de candelabre sau reflectoare.  Poate ca nunta dumneavoastra merita mai multa lumina delicata si romantica decat o acorda momentul fripturii sau al tortului.

lumanari-handmade

 

802-copy
lumanari-handmade lumanari-handmade lumanari-handmade lumanari-personalizate

 

Miri: Sinziana & George

Locatie: Restaurant Aroma

Fotograf: Lavinia Muresan

 

 

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual