Now reading
Ami & Alex- lacul din poveste

Ami & Alex- lacul din poveste

nunta-la-lac-lumanaresele.ro

Cu siguranta Ami si Alex sunt mirii care au facut nunta asa cum si-au dorito ei.  Fara presiuni din partea familiei cu obiceiuri si obligatii.  Nunta a avut loc pe 2 august 2014 la marginea lacului Gilau, la Motelul Gilau. Mireasa si-a petrecut copilaria in jurul lacului si nu si-a imaginat o locatie mai potrivita pentru nunta lor.

De ce spun ca a fost o nunta exact dupa placul mirilor? Au participat 90 de persoane, prietenii cei mai apropiati si familia. Va puteti imagina ca s-a lasat cu un chef pe cinste si foc de tabara la final de nunta.

Mirii au fost foarte relaxati in ceea ce priveste organizarea nuntii. Au stiut exact ce-si doresc, ce locatie, ce meniu, ce muzica, ce tort, ce flori si ce lumanari. Extrem de atenti la detalii si foarte concisi de ti-a fost mai mare dragul sa lucrezi cu ei.  Trebuie sa le multumesc ca ne-au acordat toata increderea sa realizam intregul decor. Atat partea de lumanari cat si partea de flori.  Mirii ne-au ajutat foarte mult prin atitudinea lor astfel incat am  spus da provocarii  si ne-am dat toata silinta sa iasa ceea ce-si doresc.

Decorul pe mese  a fost realizat cu felinare, boluri din sticla, lumanari, garofite roz, si iedera.  Prezidiul a fost decorat cu iedera, muschi, minigerbera, garofite si bineinteles lumanari.  La cele 8 mese am folosit peste 80 lumanari si in gradina au fost asa de multe ca nu le-am mai tinut socoteala.

Pentru marturii si lumanarile de cununie am ales de asemenea garofita ( preferata miresei).

Puteti trage cu ochiul la poze si daca nu v-ati saturat puteti sa vizionati mai multe aici

nunta-la-lac-lumanaresele.ro nunta-la-lac-lumanaresele.ro nunta-la-lac-lumanaresele.ronunta-la-lac-lumanaresele.ronunta-la-lac-lumanaresele.ronunta-la-lac-lumanaresele.ronunta-la-lac-lumanaresele.ronunta-la-lac-lumanaresele.ronunta-la-lac-lumanaresele.ronunta-la-lac-lumanaresele.ronunta-la-lac-lumanaresele.ronunta-la-lac-lumanaresele.ro

 

Miri: Ami & Alex

Locatie : Motel Gilau

Foto: Rares Ion

Acesorii: Gala 10

Flori & Lumanari: Lumanaresele

 

 

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual