Now reading
Lumanare de botez Blue Moon

Lumanare de botez Blue Moon

lumanare botez pink moon detaliu | Lumanaresele.ro

Noul model pregatit pentru botezul micutului dumneavoastra este lumanarea de botez Blue Moon.  Prima imagine pe care o vizualizez gandindu-ma la nepotica mea este cea cu ea dormind. Cred ca am mai mentionat in articolele vechi ca eu nu am inca un bebelas al meu asa ca nepotelele mele sunt primii copii la care eu ma raportez.

Cel mai mult imi place expresia fetei ei cand doarme. Somnul dulce al copiilor! Daca ii privesti cum dorm intelegi perfect de ce ii spune asa.

Modelul poate fi realizat si pentru fetita si pentru baietel. Diferenta se poate realiza atat prin pictura cat si prin accesorizarea lumanarii.  Cea de fetita este Pink Moon iar cea de baietel este Blue Moon.

lumanare botez blue moon | Lumanaresele.ro

 

Lumanare botez pink moon

 

 

lumanare botez blue moon detaliu | Lumanaresele.ro

lumanare botez pink moon detaliu | Lumanaresele.ro

Modelul din poze este realizat pe o lumanare cu diametru de 3.5 cm si inaltime 50 cm. Este dimensiunea standard folosita la botez. Daca doresti o lumanare de botez mai groasa sau mai inalta putem realiza modelul la cerere. Asa cum te-am obisnuit, lumanarea este pictata in intregime si nu contine aplicatii prefabricate. Stelutele sunt din ceara, iar bebelusul este pictat. Daca doresti poti opta pentru personalizarea lumanarii cu prenumele bebelusului si/sau data botezului.

Daca iti place acest model ne poti scrie un email la office@lumanaresele.ro, ne poti suna la 0722750411 sau ne poti vizita magazinul online www.lumanaresele.ro

admin

1 Comment

  1. oana June 7, 2014

    ce pret are?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual