Now reading
Lumanare de botez cu liliac

Lumanare de botez cu liliac

A venit primavara, florile au inflorit, toata lumea e prin gradina sa intampine primavara asa cum se cuvine. Noi nu avem gradina la atelier, dar am gasit o modalitate de a aduce primvara in atelierul nostru. Parfumul pe care-l emana inconfundabilul liliac ne-a ajutat in crearea acestei lumanari de botez.

lumanare de botez cu liliac 50 cm

Lumanarea are un diametru de 3.5 cm, o intalime de 50 cm , este realizata manual si este pictata cu flori de liliac in nuante de mov,liliac, si roz. Clienta noastra si-a dorit sa adaugam si cateva gargarite ( mamarute pentru cei din Ardeal) si noi i-am indeplinit dorinta.

Am adaugat si o panglica de saten care sa imbrace frumos zona in care va fi tinuta lumanarea si am inscriptionat numele bebelusei si data botezului. Pentru cei ce aleg si marturiile de la noi am pregatit un model numai bun de primavara-vara. Aceste modele de lumanari, cea de biserica si marturia, pot fi adaptate cu usurinta si pentru cununie.

marturie 6 cm personalizata

Pentru comenzi sau alte informatii va rugam sa ne scrieti la office@lumanaresele.ro, sa ne sunati la 0722750411 sau sa vizitati magazinul nostru online pentru alte modele.

 

 

 

 

 

 

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual