Now reading
Botez cu tema Strumfi

Botez cu tema Strumfi

Daca va ganditi la un botez tematic va sugeram tema Strumfi.  Pentru un aer proaspat de gradina puteti decora sala in nuante de albastru si alb ( sugeram si putin rosu), ciupercute, lemne sau galetute.

Lumanarea de botez contine strumfi, urcati pe iedera  ciupercutie si gargarite. Lumanarea pentru biserica poate fi realizata pe diametru de 3.5 cm sau 4.5 cm cu inaltimi de 50 cm sau 60 cm. Daca va doriti alta dimensiune, intrebati si venim cu idei.  Cred ca lumanarea de botez nu mai necesita flori naturale, dar daca doriti sa adaugati flori naturale putem picta lumanarea in asa fel incat sa se incadreze armonios un aranjament natural.

Da avem si marturii cu strumfi.  Bile de 6 cm diametru, inimioare sau cuburi.  Atat lumanarea de botez cat si marturiile pot fi personalizate cu numele bebelusului si data botezului. Inclusiv scrisul este realizat manual, dintr-un fir de ceara special.

Vrei sa decorezi un eveniment cu aceasta tematica? Scrie-ne la office@lumanaresele.ro sau suna-ne la 0722750411 si punem la cale un eveniment asa cum iti doresti.

Daca ai sugestii pentru o tematica interesanta spune-ne si noua poate lumanarim ceva potrivit.

O zi mirifica,

Lumanareasa Sefa

admin

6 Comments

 1. Gerea Adina May 16, 2014

  Buna ziua.As dori sa aflu un pret la lumanarea pt botez cu strumfi si marturiile cu strumfi.Mulțumesc

 2. tamara November 24, 2014

  Buna ziua, as dori sa imi spuneti un pret pentru lumanarile mici cu strumfi si cea inalta pentru sfesnic tot cu strumfi. Aveti o comanda minima pentru acestea?. Multumesc

 3. Claudia February 12, 2015

  Buna ziua,
  As dori si eu o oferta pentru o lumanare cu tema strumfii, pe care as dori sa adaug si un foarte mic aranjament floral . Lumanarea as dori sa fie de 50 cm inaltime .
  Imi puteti trimite cateva imagini cu alte lumanari pe care le-ati mai executat, ca sa-mi pot alege un desen ??

  Va multumesc anticipat si astept un raspuns.
  O zi frumoasa va doresc !

 4. Ramona March 26, 2015

  Buna ziua,
  Ma intereseazaq si pe mine cat costa lumanarea pentru botez, 50 cm, pe diam 3.5 sau 4.5. De asemenea cat costa bilele?
  Multumesc,
  O zi frumoasa!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual