Now reading
Povestea lumanarii de cununie “love me tender”

Povestea lumanarii de cununie “love me tender”

Mereu am spus ca lumanarile noastre sunt cu poveste. Fiecare lumanare are povestea ei.

Povestea lumanarii “love me tender” este inspirata dintr-o intamplare reala, care a inceput intr-o zi de joi cu un telefon la ora pranzului.

“Alo? Lumanaresele? Am sunat bine? Am vazut ca sunteti din Cluj-Napoca. As putea veni la voi sa discutam si sa alegem un model de lumanare pentru cununie? Sunt tare nehotarata asupra modelului si as vrea sa ne sfatuim impreuna.”

O invit pe domnisoara la atelier a doua zi,  sa vedem ce anume ii place si ce putem realiza. Pe usa intra o domnisoara cu un aer boem, impreuna cu prietena ei. Viitoarea mireasa era imbracata cu o fusta vaporoasa, o bluza lejera, cu parul prins intr-un coc placut dezordonat.

Imi spune ca a vazut pe site o lumanare de botez cu capetele colorate in  mov,  ca i-a placut ideea si se  intreaba daca ar fi deplasat sa isi faca lumanarile de cununie asemantoare. Mereu la intrebarea, daca este ridicola o dorinta de-a miresei, imi place sa le linistesc si sa le explic ca este nunta lor si ca sunt norocoasa ca in ziua de azi pot sa-si faca nunta asa cum o viseaza.

Nu, nu e ridicol sa faci ce iti doresti la nunta TA. Pot sa explic care sunt traditiile in diferitele zone ale tarii, ce se poarta, si de aici dragile mele puteti sa  alegeti ce va place si ce va reprezinta.

Aveam un punct de plecare.  Capetele lumanarii sa fie colorate, am stabilit culoarea somon, nu e nici roz, nici crem, nici rosu. Discreta dar totusi vizibila.  Mireasa imi spune ca nu doreste sa mai puna flori naturale pe lumanare, deoarece vor deveni prea grele, ceea ce insemna ca aveam restul spatiului doar la dispozitia noastra. Cand apar florile naturale spatiul pentru decorarea  lumanarii de cununie se limiteaza.  Imi spune ca ii place tare mult bordura argintie din ceara folosita la diferite modele si  hotaram  ca aceasta bordura o folosim la conturul somonului. Verighetele argintii urmeaza a fi aplicate doar la lumanarile mirilor (in Cluj folosesc lumanari de cununie si mirii si nasii).

Mireasa se indreapta spre raftul cu colectia de vara expusa si fara ezitare ridica o lumanare cilindrica pictata cu flori de camp. Cu ochii mari si foarte convinsa imi spune:”acestea le vreau pictate pe mijlocul lumanarii! Culorile va rog sa fie mai pale.” Iau eu frumos creionul si notez. Pe cand sa termin de notat ia alta lumanare: “Stati ca vreau mai bine macii acestia, dar pe culori tot pale.” Zambesc putin, obisnuita fiind cu schimbarea modelului pe parcursul comenzii.  Pana la urma alegem sa  facem cativa maci cu rolul principal pe lumanare si cateva flori de camp care sa imbrace frumos macii.

Lumanarile au iesit mai frumos decat mi-am imaginat. Desigur ca am avut emotii daca miresei i se vor parea la fel de fabuloase ca noua, insa zambetul ei la iesirea din atelier a insemnat inca un succes pentru Lumanarese.

Sper sa va placa modelul “Love me tender” si sa va inspire, deoarece noi ne-am gandit la un set intreg de lumanari pornind de la acest model.

 

lumanare cununie love me tender colaj | Lumanaresele.ro

 

lumanare cununie love me tender detaliu | Lumanaresele.ro

O zi mirifica va doresc,

Lumanareasa

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual