Now reading
Wine in fashion-evenimentul nonconformist

Wine in fashion-evenimentul nonconformist

Zilele trecute am fost invitata de catre Ioana de la Winclub by Artvinium la un eveniment nonconformist, un concept nou, care imbina moda cu vinul intr-o locatie inedita.” The Flat” by Wine in Fashion, a avut loc intr-un penthouse decorat in stil vintage, cu mobila alba patinata, grinzi de lemn  si canapele inflorate, un apartament cu o panorama superba si destul de aerisit.

Veronica Frisan ne-a incantat cu un preview al noii colectii vestimentare intitulata Frontière. Combinatia de alb cu negru a predominat colectia, de un pardesiu negru indragostindu-ma iremediabil.  Ioana Micu, gazda evenimentului a purtat o tinuta semnata tot de Veronica Frisan, o rochie in 2 culori alb si bordeaux,  care am remarcat-o de cum am intrat in apartament.  O imbraca atat din bine aceasta rochie, incat din punctul meu de vedere ar fi putut sa defileze linistita alaturi de manechine.

palton-veronica-frisan- frontier

 

rochie-veronica-frisan-frontier

Cele 3 ore s-au scurs repede datorita atmosferei extrem de placute:  muzica in surdina, oameni care evident se simteau bine, unul mai elegant ca celalalt, gustari alese cu grija,  feluri si feluri de branza si struguri, chef selection by Bricks.  Branza si vinul ( in aceasta seara Liliac) a fost mereu o combinatie reusita dar savurandu-le in timupul prezentarii de moda te simti ca la Paris, va zic eu sigur.  Trebuie sa recunosc ca din cand in cand mai aruncam cate o privire la lumanarile pregatite de catre Lumanaresele mele, pictate cu siluete de manechine, elemente specifice evenimentului.

lumanare-personalizata- wine-in-fashionSursa foto - Laura Balc

Astept cu nerabdare urmatorul eveniment  Wine in Fashion. Felicitari organizatorilor!

Pentru a vizualiza arhiva de poze mergeti aici.

Evenimentul a fost organizat de Wine club by Artvinium și Aubergine Publicite, realizat cu sprijinul: Veronica Frisan, Liliac, TD Studio, Automobile Bavaria, Bricks, Lumânăresele și Magnolia.

 

admin

1 Comment

  1. Emanuel I. January 28, 2013

    Chiar pare a fi fost un super eveniment.
    Geniala ideea asocierii modei cu vinul.
    😀

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual