Now reading
Groaza la Hotel Continental Cluj

Groaza la Hotel Continental Cluj

Transylvania College organizeaza anual balul  caritabil pentru sustinerea elevilor exceptionali dar dezavantajati din punct de vedere financiar. Pentru cei care nu stiau , in cadrul Scoalii International Cluj, acum Transylvania College, studiaza si copii care nu provin din familii instarite.  La balul de anul acesta s-au strans fonduri de 10.000 de Euro si credeti-ma pe cuvant, nu e putin.

Cand doamna Simona Baciu de la Transylvania College ne-a rugat sa venim in ajutor si sa ne aducem lumanarile noastre, pentru a creea o atmosfera placuta si a suplimenta iluminatul, care era foarte slab, am zis categoric da!  Genoveva Hossu de la Primera Interiors a fost responsabila de un decor “horror”  cu vrajitoare , claie de paie si morminte, tema evenimentului fiind Halloweenul. A facut o treaba excelenta si cine a fost acolo, o poate confirma. Cu un asa decor, lumanarile noastre s-au potrivit perfect. Am utilizat lumanari rustice, diferite forme si inaltimi , grupate cate 4, 5 bucati pentru a oferi o atmosfera pe cinste. Nu au lipsit lumanari din colectia noastra de toamna”Borcaniada- lumanari puse pe iarna”, adica lumanari turnate in borcanase. Cred ca am folosit undeva la 500 bucati in total.  Prietenii nostri dragi de la Light Bag ( trageti cu ochiul si pe pagina lor de FB) au pregatit niste lampioane absolut senzationale, care au oferit o abordare diferita in ceea ce priveste lumina creata de lumanari. Am avut si un coltisor amenajat cu “Lumea Lumanarilor”  unde am expus modelele noastre, care anuntau zapada ce avea sa vina.

Trebuie sa va spun ca, desi de 8 ani vad in fiecare zi lumanari, indiferent ca lucrez cu ele, ca le vand, ca le aprind sau le fac cadou, nimic nu se compara cu senzatia si emotia care ti-o dau atatea lumanari aprinse deodata.

Pozele sunt realizate de noi si de Lucian Zaharie .

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual