Now reading
Metamorfoza a la Cluj Brands Tour

Metamorfoza a la Cluj Brands Tour

Suna alarma, sar din pat, fac dus, ma machiez, ma imbrac si ies pe usa. Adrenalina e la maxim, pentru ce cafea? Ma urc la volan, ma  strecor cum pot printre masini si ajung intr-un final la firma. Urc scarile, care niciodata nu au parut mai putine ca acum, si atelierul imi pare altfel. Fetele mele sunt emotionate si eu cu limba inca incremenita de frica ca nu voi  articula cuvintele potrivite la momentul potrivit, incerc o incurajare:” Nu va stresati! Fiti naturale”. Nu apuc sa termin propozitia ca suna telefonul:”Am ajuns!Coboara!” Am intampinat invitatii in curtea atelierului, i-am indrumat pana la etajul 4 si le-am deschis usa. “Doamne ajuta-ne” mi-am zis, “ce o fi o fi, da sa fie bine”.

Asa a inceput ziua a 2 a a Cluj Brands Tour, in vizita la Lumea Lumanarilor. In ciuda emotiilor totul a venit de la sine. Limba nu mai era incremenita si logoreea era la ea acasa. Am povestit oamenilor  cum ne-am infiintat, cine suntem, ce facem, cum facem, si i-am pus putin la treaba, sa vada si ei cum se toarna lumanarile.  Oamenii astia chiar au fost curiosi ce facem. Au pus o groaza de intrebari si  au facut multe poze.  Am descoperit rapid ca nu pot raspunde la cate 5 intrebari simultan asa ca ne-am impartit cat de cat pe echipe. Lumanaresele mele dragi  au facut demonstratii si au raspuns si ele la intrebari.  Aceste doua ore au fost cele mai placute ore de prezentare din viata mea, pentru ca pe usa atelierului nostru au intrat peste 30  oameni minunati cu priviri prietenoase si curioase, priviri care se simt si acum in atielerul nostru. Despre asta as vrea sa va scriu, cum pot eu mai bine (ca nu sunt o talentata in ale scrisului), cum ne-a metamorfozat Cluj Brands Tour.

Mi-a placut mereu cu ce ma ocup, ce fac zilnic dar de multe ori mi-a lipsit curajul sau increderea ca ceea ce fac este bine. Discutiile, aprecierile si sfaturile primite de la acesti oameni, deosebiti fiecare in felul lui, au schimbat, cred eu, Lumea Lumanarilor.  In cadrul acestui tur s-a intamplat ceva. O fi turul, or fi oamenii pe care i-am cunoscut si care ne-au cunoscut, o fi conjunctura? Nu as putea sa pun exact degetul pe ce s-a intamplat, dar am senzatia ca am primit o energie inepuizabila. Si va rog sa ma scuzati daca pare ca bat campii, dar acum Lumea Lumanarilor si noi Lumanaresele, ne simtim ca un tot unitar. In fiecare dimineata merg cu un drag de nedescris la atelier, lumanarile imi par mai frumoase ca niciodata si ador echipa cu care lucrez.

Imi este imposibil sa nu ii multumesc “omului” Andrei Crivat ca ne-a sprijinit si ca a crezut in noi, Alinei si Razvan de la Tvdece ca ne-au considerat demni de a plasa Lumea Lumanarilor langa branduri precum Ursus, Farmec, Jolidon si blogerilor care si-au facut timp sa ne calce pragul atelierului si sa ne cunoasca.

Cireasa de pe tort a fost privilegiul de a participa la o degustare de vinuri la podgoriile Liliac.  Daca vreti sa aflati cum se ajunge de la o ciorchina la un vin de excepetie, Ioana Micu e omul potrivit. O zi cu soare, o priveliste superba, vin, delicatese, oameni superbi, conversatii divine, raiul pe pamant.

Pentru unii o fi fost o serie de intamplari sau coincidente, pentru mine a fost sincronizarea perfecta.

 

 

 

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual