Now reading
O poveste cu branduri la Cluj

O poveste cu branduri la Cluj

Anul trecut, pe vremea cand faceam planuri in ce directie am vrea sa ne dezvoltam atelierul nostru de lumanari handmade, cum sa scoatem oamenii  din rutina si sa ii captivam in lumea noastra magica, citeam pe net  despre prima editie Cluj Brands Tour, evenimentul care vorbeste despre un alt fel de Cluj. Oameni care au ceva de spus in mediul online romanesc au sansa sa cunoasca astfel Clujul prin brandurile cu care se identifica acest oras special pe care nu il pot iubi mai mult decat clujenii.

Sigur cunoasteti imaginea si sentimentul fetitei care se uita cu jind la o vitrina plina de papusi si tot ce isi doreste este sa ii aduca si ei Mosu` macar una, nu? Ei asa imi imagineam si eu, citind articolul scris de Andrei Crivat,ca intr-o zi cu soare, sa ne mandrim cu atelierul de creatie si productie lumanari la asa un eveniment, alaturi de brandurile cu care am crescut. Vise, munca, munca, vise  si , asa cum se intampla de obicei, sa muncesti pentru ce visezi, am ajuns sa participam anul acesta la II a editie Cluj Brands Tour, eveniment sprijinit de Primaria Cluj-Napoca. Alaturi de compania selecta a Farmec,Jolidon, Napolact, Ursus, Electrogrup, Lilliac,Arobs si Gimmy,ne-am alaturat chiar noi  Lumanaresele.

In acest BrandsTour  in care ne simtim chiar mandri sa facem parte, organizam evenimente pentru blogeri, care ne pot vizita, le aratam „ pe viu” cum se fac lumanarile, cum se creaza desenele si ne asteptam la multe intrebari. Ideea de a organiza asa un eveniment, o idee  din care am dorit sa facem parte inca de la inceput, apartine lui Alina si Razvan de la  TVdece-Blogovertisment.

Pe Alina tocmai am cunoscut-o si am indragit-o imediat. Toata trupa de Lumanarese suntem incantate de oaspetii care vin din diferite colturi ale tarii, si speram sa ii convingem ca lumanarile noastre sunt mai mult decat arta pe ceara, decat fitil si ardere.

In atelierul nostru, astept sa va povestesc cum a fost la Cluj Brands Tour si sa va impartasesc secrete despre si cum ni se par oamenii care se ascund in spatele cuvintelor scrise.

Cluj Brands Tour- editia a II a

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual