Unim pasiuni

Lumanare cununie 60 cm realizata manual -mire si mireasa

Provocarea Lumanareselor

Si pasiunile odata unite, nimeni sa nu le mai desfaca. Noi, Lumanaresele, credem ca oamenii indragostiti pot avea culori diferite, tari diferite, chiar graiuri diferite dar sunt la fel cand e vorba de dragostea pe care si-o poarta unul altuia. Totusi, putina diferenta adusa macar in ritualurile de nunta nu strica nimanui, ba din contra, poate transforma momentele memorabile in momente absolut originale si autentice.

Lumanare cununie 60 cm realizata manual cu flori, inimi si fluturi rosii Lumanaresele.roLumanare cununie 60 cm realizata manual cu flori, inimi si fluturi rosiiLumanare cununie 60 cm realizata manual cu flori, inimi si fluturi rosii

Sa luam de exemplu, lumanarile de cununie. Le stim cu totii, de la diversele nunti la care am fost martori sau invitati. Masive, grele, impodobite sau nu cu flori, natural sau din contra, dupa gustul si dorinta fiecaruia , artificiale. Nu as vrea sa glumesc intr-un mod nerespectuos cu privire la traditiile de nunta romanesti, dar vrea cineva sa te obisnuiasca cu  gruel inca din prima si cea mai frumoasa zi de sot si sotie?

Less is more

Noi ne-am gandit ca “less is more” si ca putem imbina frumos si respectuos, traditia cu originalitatea si mai ales, cu bunul gust si lucrul fin executat. Va propunem acest tip de lumanari, cu desene  jucause, aparent naïve, cu flori care sa semene cu buchetul miresei, in combinatiile pe care le puteti imagina fiecare dintre voi, dupa bunul plac.

Lumanare cununie 60 cm realizata manual -mire si mireasaLumanare cununie 60 cm realizata manual -mire si mireasa Lumanaresele.ro

Sa stralucesti pana in cel mai mic detaliu

Stim ca nasii cumpara lumanarile de nunta dar alegerea lor cade in sarcina miresei. Asa ca, pentru domnisoarele, curand doamne,   lumanarile de la cununia religioasa nu trebuie sa fie doar un punct de bifat pe lista de cumparaturi sau o corvoada, ceva in plus. Orice mic detaliu de la nunta ta va conta si iti vei aduce aminte de el. De la cel care filmeaza, cel care face poze, de la Dj sau trupa care canta la nunta, pana la ultimul invitat si evident, pana la iubitul tau sot, fiecare detaliu va conta. De aceea, de ce sa nu transformi fiecare detaliu intr-o frumoasa misiune de a te defini intr-un mod original? La urma urmei, e ziua in care trebuie sa stralucesti pana la cel mai mic detaliu.

Lumanarile de nunta pe care vi le propunem pot fi personalizate in functie de dorinta si gustul fiecarei mirese,  in functie de decor si de imaginatia fiecareia. Poate ca aceste detalii vor fi remarcate mai putin la nunta decat rochia de mireasa, cum e si normal, dar cu siguranta, vor complete tabloul de vis pe care il viseaza orice fata.

XoXo

Lumanareasa

admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>



You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual