Now reading
Lumanarim in postul Pastelui

Lumanarim in postul Pastelui

Suntem in postul Pastelui, fiecare ne pregatim pentru Sarbatoarea Sfintelor Paste.  Traditia ne invata ca ouale rosii nu pot lipsi de pe masa bunului crestin de Paste. Legendele crestine leagã simbolul ouãlor rosii de patimile lui Iisus. Se  spune cã atunci cînd Iisus a fost bãtut cu pietre si  acestea l-au atins, s-au  transformat în ouã rosii. Se mai spune ca Sfanta Maria, venind sã-si vada Fiul rãstignit, a adus niste ouã într-un cos, care s-au însangerat stand sub cruce. Se povesteste cã dupã ce Iisus a fost rãstignit, rabinii farisei au fãcut un ospãt de bucurie. Unul dintre ei ar fi rostit: “Cand va învia cocosul pe care-l mancam si ouale fierte vor deveni rosii, atunci va învia si Iisus”. Nici nu si-a terminat bine vorbele si ouãle s-au si fãcut rosii, iar cocosul a început sã batã din aripi.

La noi in atelier cocosul a inceput sa bata din aripi, oule s-au inrosit, puiutul a iesit din coaja si iepurasul a pregatit cadouri. Am pastrat traditia si am lumanarasit in rosu, dar am pregatit si culori vesele 😀  Aranjamentele pot fi comandate in diverse culori, de la rosu pana la mov, verde s-au unde ne duce imaginatia.   Cand ne sunati sa comandati aranjamentul dumneavoastra , ziceti-ne ce combinatie de culori sa va pregatim pe farfuria din ceara. In Cluj-Napoca  va puteti astepta si la aranjamente din ceara si lumanari combinate cu flori naturale, mirific parfumate.  Pana atunci “keep on POST“-ing.

 

 


admin

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>You May Interested

lumanare botez 80x200 cu barza-Lumanaresele.ro
Lumanaresele.ro marturie realizata si modelata manual